ställdon 12V SPJ 300kg

Bästa förhållandet mellan pris och kvalitet på marknaden. Många olika förlängningar av ställdonet är tillgängliga i denna variant. Den har även säker spänning - 12V DC och är stabil i både höga och låga temperaturer. Samt att den kan ha belastning upp till 300 kg. OBS! Vid spänning 220V krävs transformator Mer detaljer

1 305,00 kr

  Det utgör ett viktigt steg framåt när det gäller drivteknik. Liten och lätt, den är extremt effektiv i att lyfta de olika komponenterna.

Teknisk data:
Max vikt: (3000N)300kg (kraftcylindrar)
12V DC / 3A max
motoreffekt: 50W
Garanti: 1 år garanti
Mått ; L 250 +300mm
Hastighet: 7,5 mm/s
48imp/cal

IP42
vikt: 3,3kg.
diameter: 32mm
Driftstemperatur: -25 / +65 C
Lätt att installera

SPJ Mekanisk installation:

Mekanisk installation: Montering av ställdon görs med fixeringensskruvar i den bakre delen av cylindern (med motorn) och monterade på den utdragbara delen av ställdonet. Inställning av arbetsområde Räckvidd kan ställas in med hjälp av ändlägeskontakter som är inuti cylindern under plastskyddet, förankrad med med tre skruvar. 1.Flytta ställdonet, så att tappen av ändlägeskontakten pressas ned. Håll fast det infällbara stiftet så att det inte roterar. 2. När den nedre gränsen av ändlägeskontakten är intryckt ska du skruva det indragbara stiftet till ställdonets startläge. 3. Efter justering av utgångspunkten hos ställdonet, dra den elektriskt till den plats där cylindern ska stoppas. Håll i stiftet så att det inte roterar. 4. När ställdonet är vid stoppläget, lyft den övre kammen upp och vrid moturs tills pressar den övre gränskontakten. 5.Släpp kammen och skruva fast plastlocket.

Bilaga (870.28k)

Follow us on Facebook