Dörrar PVC

Dörrar är som hemmets visitkort, eftersom de redan från ingången talar om dess karaktär. Massor av färger till profiler, praktiskt taget finns det oändligt många konstruktionskombinationer samt möjligheter att välja olika fyllningar. Allt ifrån klassiska till ultramoderna, tillåter Er att formge fasaden för ert hem och styrka Eran individualitet. För mer information kontakta oss Mer detaljer

19 000,00 kr

priser från 19000 kr

Utöver detta förväntas det från dörrar att de är säkra samt skyddar från oljud och väderförhållanden. Tack vare djup flerkammars inbyggnad, med djupet 60 till 70 mm samt användning av dörrtröskel med termiskt isolerande flikar ger ett bra u­värde, medans stora kammare ger möjlighet till armering som garanterar rätta statiska parametrar samt hållbarhet.

Låg dörrtröskel möjliggör enkel ingång och utgång.

SERIEN IDEAL 4000

Serien IDEAL 4000 är bas förslaget för ytterdörrar. Tack vare en flerkammars inbyggnad med djupet om 70 mm samt användning av en dörrtröskel med en termiskt isolerande flik, har dessa ett väldigt bra u­värde. Användning av stålförstärkningar med stora transversella sektioner samt användning av svetsbara hörnanslutningar garanterar de rätta statiska parametrat och hållbarhet.

SERIEN IDEAL 7000         

Serien IDEAL 7000 öppnar nya möjligheter i produktionen för ytterdörrar. Tack vare flerkammars inbyggnad, om djupet 85 mm samt möjlighet att använda sig av glaspaket och fyllningar om 50 mm lyckades man betydligt förbättra u­värdet som når upp till 1,2 W/m2K.

I enlighet med lösning av systemet finns en låg dörrtröskel tillgänglig med höjden 20 mm, som uppfyller kraven för bygge utan arkitektoniska barriärer samt ger möjlighet till enkel ingång och utgång.

Speciellt formad tröskel möjliggör koppling med system som har fler profiler, såsom breddning. Bredd aluminiumdropplock lyckas framgångsrikt att dränera vatten till utsidan.

Follow us on Facebook