Fönster Ideal 7000 NEW 85 mm

Fönster IDEAL 7000 är ett nytt förslag tillägnad för energibesparande konstruktioner. Djupet som är 85 mm. och sex­kammars byggprofiler garanterar ett enastående U­värde och redan idag uppfyller kraven som ställs på fönster i framtiden. Mer detaljer

0,00 kr

Karmdjup: 85 mm

U­Värde: 1,0­1,1 W/m2K

Maximal Ljudisolering: 46 (­1; ­4) dB

Fördelar:

  • Modern Arkitektur ­ den moderna arkitekturen kräver nya standarder inom tekniken, funktionaliteten och estetiken. Förändrade lagkrav som ställs inom snickeri, likaså kundens förväntningar samt deras letande efter varmare fönster är aspekter till varför man inte kan förbli likgiltig.
  • Synergi ­ serien IDEAL 7000 är exempel på hur man kan synergiskt använda profilers egenskaper och kompositioner av fönster för att skapa fönster som utmärker sig med låg värmegenomtränglighet. Det är även möjligt att i denna serie använda sig av ett varmare fönsterpaket med bredd up till 51 mm, vilket garanterar de bästa termiska parametrar för fönster.
  • Denna system ger möjlighet att koppla ramar med andra fönster i denna serie som är 85 mm djupa. Det är ett system med en yttre tätning, vilket ger en energibesparande möjlighet till denna typ av fönster utan att använda sig av adapters.

Follow us on Facebook