Industriportar HL100K

Industriella HL100K sektionsgrindar för ditt företag En industriell grind med förhöjd styrskena med konsoler är tillgänglig för två höjdvärden: HL = 1500 mm och HL = 2500 mm. Den minsta öppningshöjden är 1500 mm, öppningsbredd är minst 500 mm på varje sida(på drivsidan + 150 mm), installationsdjup som är minst lika med höjden - HL + 1000 mm Mer detaljer

0,00 kr

I vårt stora utbudet har vi industriella portar med olika typer av grindsystem för användning i nästan alla typer av byggnader som produktionshallar, lagerhallar, brandstationer, bilverkstäder och många andra anläggningar.

Spröjssektioner kan vara helt av aluminiumprofil målad i valfri färg från paletten RAL. Sektionerna kan fyllas med akrylglas, aluminiumplatta fylld med skum och perforerad plåt för att förbättra ventilationen av föremålet (t.ex. i underjordiskt garage).

De flesta industriella sektionsgrindarna kan utrustas med en övergångsdörr, som är gjord av samma material som porten, dvs från grindpanelen, spröjssektioner med akrylglas, fyllning med aluminiumplåt eller perforerat plåt.

Säkerhet vid användning av industriella grindar.

Industriella sektionsgrindar kräver ytterligare skydd på grund av användningsfrekvensen.

I våra portar hittar du komponenter av högsta kvalitet med alla nödvändiga certifikat.

Alla våra industriella sektionsportar är utrustade med en säkerhetsanordning som förhindrar att porten faller kraftigt ner vid en fjäderbrytning eller repbrytning

 

FRABA-systemet (OSE) är en fotobelysningssäkerhetssensor monterad i packningen på den nedre grindpanelen. Sensorn känner av avbrottet av ljusstrålen omedelbart och höjer sedan upp grinden och förhindrar klämskador. Systemet är kompatibelt med de flesta kontroller som finns på marknaden.

Kantsäkerhetssystem DW-KONTAKT

En  pneumatiskt klämskydd är monterad i förseglingen i nedre delen av porten. Pneumatiska omkopplaren aktiveras genom att trycket i bottenförseglingen ökar. Strömbrytarens kontakt öppnas  då ett hinder uppstår.

Follow us on Facebook