Takskjutport RSC 80

Takskjutport RSC 80 är den perfekta lösningen för ditt garage. Tillverkade i material av högsta kvalitet, ger komfort och säkerhet. (exempel pris takskjutport RSC 80 2400x2010): Mer detaljer

0,00 kr

Det är port med en låg körning.

Minsta öppningshöjden är endast 80 mm med manuell portkontroll och 150 mm med elektrisk driftenhet.

Applicerade paneler med en tjocklek på 40 mm fyllda med freonfria polyuretanskum och läpptätningar som klarar sig perfekt både på panelen och golvet, reducerar effektivt värmeförlusten och minskar oljud från utsidan.

Säkerhet vid användning

I våra portar lägger vi stor vikt vid säkerheten såväl som bekvämligheten med att använda porten. Vi använder endast komponenter av högsta kvalitet med alla nödvändiga certifikat. Hos oss hittar du inte billiga element av låg kvalitet som har stor inverkan på din säkerhet. Varje port har ett standardskydd mot effekterna av torsionfjädrarnas brytning.Panelens och gångjärnens speciella utformning eliminerar risken för att klämma fingrarna när porten stängs.Om porten är utrustad med elektrisk styrning, är det också möjligt att installera säkerhetsfotoceller. Fotocellerna installeras i portljuset och förhindrar att porten stängs när det finns ett föremål i gången. 

Follow us on Facebook