Attefallshus,Fritidshus,Stuga -utan bygglov

attefallshus, stuga utan bygglov

Attefallshus,Fritidshus,Stuga -utan bygglov 

vy:
per sida

Attefallshus-Stuga AN B En mysig stuga gjort av Sibirisk gran importerat från avlägsna Ryssland. Det är för närvarande trä av bästa kvalitet med högsta hållfasthet.  Du behöver inget bygglov för att ha den, så det är en simpel och lätt lösning för alla.

Attefallshus-StugaAN C med måtten 400x400 cm är ett rymligt hus som ger ett fast skydd året runt. Det dyraste material - en 28mm tjock balar och innovativa "not och fjäder" teknik, ett tecken på att våra produkter är fasta och extremt hållbara.

Attefallshus-Stuga BA A är ett projekt som kombinerar funktionerna i en trädgårdsskog och en sommarstuga.

Stugan: Da A är den perfekta lösningen för en trädgård. Perfekt som en plats där du tillbringar tid. Stora glasrutor och ett originellt utseende garanterar att huset passar perfekt in i din tomt. Trästock 28mm, tungespår och glaserade fönster.

Stuga DU A är en klassisk modell som kommer att vara perfekt som ett sommarhus, också en plats att lagra verktyg. Interiören erbjuder 7,8 m2, så att du enkelt kan ordna ett förråd, en liten verkstad eller helt enkelt ett mötesrum med dina nära och kära. 

Interiören erbjuder 7,8 m2, åtkomlig med en dubbelbladad, delvis glaserad dörr. Denna lösning låter dig enkelt ta med större föremål in i huset, så att du enkelt kan placera ett bord och en uppsättning stolar för gäster inuti. Huset är solid tillverkat i koltekniken, även med en tunga och spår gjord av en granstock med fyra plan. Taket är tillverkat av...

Follow us on Facebook