hemelektronik

hemelektronik 

vy:

Tyst, effektiv och pålitlig, rörelsesensor, monteringstillbehör ingår, redovisad och beprövad produkt på marknaden, bekväm och enkel handtork med en stabil konstruktion och ljudlös motor. (Controlled hårdhet ABS - inga resonanser). Snabba och ekonomiska handtorkningar med behaglig temperatur. Effektiv, högpresterande sensor säkerställer långsiktigt...

Kraftfull elektrisk handtork Elektriska handtorkar är nu en nödvändig enhet i de moderna parkeringsplatser, bensinstationer, klubbar, restauranger och kontorsbyggnader. De erbjuder en snabb, hygienisk och ekologisk handtorkning. Torkning sker genom flöde av varm luft. Ytterligare funktioner: tyst, luktfri drift och tillförlitlighet.

Rea!

Elektriska handtorkar är nu en nödvändig enhet i de moderna parkeringsplatser, bensinstationer, klubbar, restauranger och kontorsbyggnader. De erbjuder en snabb, hygienisk och ekologisk handtorkning. Torkning sker genom flöde av varm luft. Ytterligare funktioner: tyst, luktfri drift och tillförlitlighet.

6 895,00 kr 6 205,50 kr I Lager

Professionell lösning för ditt hem och företag. Enheten för de mest krävande användarna.  Mycket modernt och elegant utseende, samtidigt som det är resistent mot vandalism och miljöförhållanden.

Vår skylt är baserad på 9216 dioder. När det gäller LED skyltar är de viktigaste parametrarna ljusstyrka och resolution. Det är precis vad vi har fokuserat på för att din skylt inte ska försvinna bland andra skyltar. Vår skylt är ljus, läsbar och lockar till uppmärksamhet av potentiella kunder på en gång!

Follow us on Facebook