PVC fönster och dörrar

PVC fönster och dörrar 

vy:
per sida

HST  lyft skjutdörr, produkt främst för krävande investerare. För mer information kontakta oss 

Dörrar är som hemmets visitkort, eftersom de redan från ingången talar om dess karaktär. Massor av färger till profiler, praktiskt taget finns det oändligt många konstruktionskombinationer samt möjligheter att välja olika fyllningar. Allt ifrån klassiska till ultramoderna, tillåter Er att formge fasaden för ert hem och styrka Eran individualitet. För...

Fönster IDEAL 4000 är universella fönster i deras användning, de funkar både i den moderna byggnadsarkitekturen i enkel­ och flerfamiljhus samt i äldre byggnader.

Avancerat system med fem kammare med 70 mm monteringsdjup samt system med tre tätningar, med möjlighet av inglasning med fönsterpaket till 41 mm bredd.

Fönster IDEAL 7000 är ett nytt förslag tillägnad för energibesparande konstruktioner. Djupet som är 85 mm. och sex­kammars byggprofiler garanterar ett enastående U­värde och redan idag uppfyller kraven som ställs på fönster i framtiden.

Fönster IDEAL 8000 är en konstruktion i vilken stor vikt lades för att reducera värme och akustiska parametrar. Detta var möjligt i serie IDEAL 8000 genom ökningen av karmdjupetsprofiler till 85 mm och genom ökningen av kammare i profilen samt tre förseglingar.

Follow us on Facebook